top of page

RÅDGVINING

INDIVIDUEL RÅDGIVNING OM FARVANDSAFMÆRKNING

Vil du have korrekt farvandsafmærkning, som lever op til både dine og myndighedernes krav?

Få styr på farvandsafmærkningen

Hvis du ønsker kompetent rådgivning omkring farvandsafmærkning, så er vi hos Maritim Consult din fortrukne samarbejdspartner i hele Danmark. Vi kender til de gældende regler og heraf lovgivningen, og vi sørger for, at din farvandsafmærkning lever op til dette. På den måde kan du trygt overlade arbejdet i vores hænder velvidende om, at vi har den rette erfaring for at finde den rigtige løsning til dig.

 

Kundens behov er i højsædet

Vi har kunden med hele vejen fra, at vi starter samarbejdet med kunden til, at farvandsafmærkningen er installeret. I denne proces trækker vi på vores mere end 20 års erfaring, hvilket gør os i stand til at finde den mest optimale løsning. Vi står for at udføre de teoretiske beregninger, der er nødvendige for, at sikkerheden er i top. Herefter skaffer vi myndighedsgodkendelserne, så du altid får en farvandsafmærkning, der er sikkerhedsmæssig forsvarlig. Dette er du garanteret, fordi vi overholder reglerne, som er fastsat af IALA (International Association of Marine Aids and Lighthouse Authorities) samt af Søfartsstyrelsen.

 

Vi kender branchen indenfor farvandsafmærkning

Vores viden omkring farvandsafmærkning er stor, og vores kunder kan derfor roligt rådføre sig med os, da lovgivningen på mange måder kan være ret kompleks. Derudover samarbejder vi med de førende leverandører inden for branchen, hvilket er din garanti for kvalitetssikre produkter. Vi rådgiver om alt lige fra trafikhavne til lystbådehavne, og vi ved, at der er stor forskel på at lægge en bøje ud i en lille havn i forhold til ude på Nordsøen. Vi kender farvandsafmærkningsbranchen ud og ind, og derfor vil vi med glæde være din sparringspartner uanset hvor i Danmark, du har brug for hjælp. 

Derudover tilbyder vi midlertidig udlejning af farvandsafmærkning. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller brug for en professionel rådgivning

bottom of page