top of page

Dagmærker - produkter

Dagmærker fra førende producenter til trafikhavne og lystbådehavne

 

Hos Maritim Consult har vi over de seneste 25 år specialiseret os inden for farvandsafmærkning. I dag er vi en af Nordens førende distributører. Vi servicerer hele den maritime industri, og vores services inkluderer alt fra standardprodukter til specialløsninger, kompetent rådgivning og installation. Her på siden kan du se vores produktsortiment inden for dagmærker, som vi primært leverer til trafikhavne og lystbådehavne landet over.

 

Dagmærker til sikker navigation, identifikation og positionering

 

Vores sortiment af dagmærker fra førende producenter er navigationsmærker til den maritime industri. De benyttes som bekendt til at hjælpe skibe og andre vandfartøjer med at navigere sikkert i farvandet i dagtimerne og fungerer som visuelle referencepunkter for søfarende. Hvert dagmærke vil få en bestemt position og betegnelse, der er nøje beskrevet i søkort og andre navigationssystemer, sådan at søfarende kan identificere dem og bruge dem til at bekræfte deres placering og rute. Dagmærker bruges ofte sammen med andre typer af farvandsafmærkninger såsom fyr, bøjer og lanterner for at give en komplet og klar identifikation af søvejen og farvandsforholdene.

 

Vi har som en af Nordens førende distributører et indædt kendskab til den maritime industri, og vi tilbyder ganske uforpligtende vejledning og rådgivning i forbindelse med farvandsafmærkning. I kan kontakte os på tlf. +45 87 45 11 22 eller på mail mc@maritimconsult.com – der sidder altid en kompetent medarbejder klar til at fortælle jer mere om, hvad vi kan gøre for jer.

 

Det er muligt at bestille dagmærker og selv stå for godkendelsen hos Søfartsstyrelsen såvel som installationen, men I kan også overlade det til os, så I kan bruge tiden på det, som I er gode til, mens I lader os om det samme.  

bottom of page