top of page

OM OS

CREATING SAFE FAIRWAYS

Maritim Consult rådgiver dig omkring farvands-afmærkning, så du kan spare ressourcer og får den rigtig løsning til dit projekt.

20 års erfaring har gjort os til specialister inden for farvandsafmærkning, og i samarbejde med vores leverandører tilbyder vi moderne løsninger til konkurrencedygtige priser.


Vi har solgt og serviceret bøjer, lanterner og fortøjninger siden 1997. Derfor har vi viden om, hvilke løsninger der fungerer i praksis. Gennem de seneste 20 år har vi leveret skræddersyede løsninger til kunder, der tæller offshore vindmølleparker, trafikhavne, lystbådehavne og andre aktører i den maritime sektor.

Hos os får du løsninger, der er individuelle og tager udgangspunkt i en dybdegående dialog omkring de maritime forhold og din virksomheds behov, og vores rådgivning er baseret på beregninger, praktisk erfaring og vores viden om farvandsafmærkning.

Navigatør og havnemester
Maritim Consult blev stiftet af Peter Barsøe Bohsen, der har erfaring som både navigatør og havnemester. Vi kender derfor markedet, og de barske forhold vores produkter og services skal fungere under.

Peter Barsøe Bohsen var med til at introducere kunststofbøjer til det danske marked i 1997, og siden har virksomheden udviklet sig til fullservice-leverandør inden for afmærkning.

syd-sujuaan-1113331-unsplash.jpg

Vi kan blandt andet hjælpe dig med

 Afmærkning af arbejdsområder ved offshore vindmølleparker

Rådgivning, sparring,

vurdering og opsætning af din individuelle løsning

 Farvandsafmærkning der lever op til dine og myndighedernes krav

Hjælp til

Afmærkning af havopdræt af fisk

Hos Maritim Consult har vi travlt. Vi er altid i en udvikling, og er derfor løbende på udkig efter nye og spændende samarbejdspartnere som kan være med til, at sikre den fortsatte udvikling.

Fokus på den rette løsning 
For vores kunder, er det vigtigt, at alle løsninger lever op til gældende lovgivning. Derfor lægger vi også stor vægt at imødekomme og afdække kundes reelle behov. 

 

Vores samarbejdspartnere er vigtige 
Det er vigtigt, at begge parter får det maksimale ud af det. For, at sikre dette, har vi et højt fokus på, at der skal være den rette kemi, afstemning af forventninger til samarbejdet, og ikke mindst de rette muligheder for et potentielt samarbejde.

 

Kundetilfredshed er essentiel 
Derudover, er det også vigtigt, for os, at en potentiel partner deler samme holdning til kundetække – da vores kunder er det vigtigste element i vores forretning, arbejder vi ud fra filosofien ” en tilfreds kunde er en loyal kunde.”

 

Vi søger relationen 

Både til kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vi ved, at hvis man opnår en god relation, har man alle muligheder for at skabe store resultater sammen. Derfor investerer vi tiden i at pleje disse relationer. 

 

Lyder dette interessant?
Så giv os et kald, så tager vi en uforpligtende snak, om vores muligheder sammen.

bottom of page