top of page

ESG

KVALITET, ARBEJDSMIJLØ, SIKKERHED OG MILJØ

Mand på stige.jpg

ESG

Vi stræber efter at styrke vores bæredygtighedsindsats. Som led i denne bestræbelse er vi i øjeblikket i gang med at udarbejde et klimaregnskab. Vi har færdiggjort Scope 1 og 2, og er pt. i gang med at færdiggøre Scope 3.

Et klimaregnskab er en vigtig og omfattende måde at evaluere vores samlede klimapåvirkning. Det omfatter en analyse af vores direkte og indirekte udledninger af drivhusgasser samt andre faktorer, der kan bidrage til klimaforandringerne.

 

Ved at udarbejde et klimaregnskab får vi en klar forståelse af vores klimapåvirkning og kan identificere områder, hvor vi kan forbedre vores præstationer og reducere vores miljøaftryk.

Et klimaregnskab vil give os et solidt grundlag for at udvikle målrettede strategier og handlinger til at reducere vores CO2-udledninger og minimere vores indvirkning på klimaet.

 

Med en stærk forpligtelse til bæredygtighed og en bevidsthed om vores planets udfordringer, har vi taget initiativer til at genanvende plastbøjer og aktivt arbejde med bæredygtighed.

 

Genanvendelse af plastbøjer er et afgørende skridt mod en mere bæredygtig håndtering af plastaffald. Vi har udarbejdet et genanvendelsesprogram, hvor vi indsamler brugte plastbøjer. Disse bøjer gennemgår en grundig rengørings- og reparationsproces for at sikre, at de er i god stand til at blive genbrugt og slutteligt ende som nye plastprodukter.

bottom of page