top of page

Lysbøjer - produkter

Lysbøjer fra førende producenter til den maritime industri

 

Hos Maritim Consult har vi over de seneste 25 år specialiseret os inden for farvandsafmærkning. I dag er vi en af Nordens førende distributører. Vi servicerer hele den maritime industri, og vores services inkluderer alt fra standardprodukter til specialløsninger, kompetent rådgivning og installation. Her på siden kan du se vores produktsortiment inden for lysbøjer, som vi leverer til trafikhavne, havvindemølleparker, havneudvidelser og mange andre. Velkommen til.

 

Lysbøjer til markering af sikre skibsruter og indsejlingskanaler

 

Vores sortiment af lysbøjer fra førende producenter er vigtige navigationsmærker til den maritime industri –særligt i de brancher, hvor der er høj trafik, og hvor større skibe lægger til. Lysbøjer ligger ude på vandet og sender lys om natten. Lysbøjer arbejder ofte i kombination med et ledefyr på land, der viser de nøjagtige indsejlingsruter, og denne kombination giver derfor søfarende klare visuelle pejlemærker, der hjælper dem med at navigere sikkert. Lysbøjer bruges som nævnt ofte i områder med tæt skibsfart og kompleks havneinfrastruktur, og hos Maritim Consult har vi stor erfaring med at assistere vores kunder med placering og installation for at opnå de mest fordelagtige forhold.

 

Vi har som en af Nordens førende distributører et indædt kendskab til den maritime industri, og vi tilbyder ganske uforpligtende vejledning og rådgivning i forbindelse med farvandsafmærkning. I kan kontakte os på tlf. +45 87 45 11 22 eller på mail mc@maritimconsult.com – der sidder altid en kompetent medarbejder klar til at fortælle jer mere om, hvad vi kan gøre for jer.

 

Det er muligt at bestille lysbøjer og selv stå for godkendelsen hos Søfartsstyrelsen såvel som installationen, men I kan også overlade det til os, så I kan bruge tiden på det, som I er gode til, mens I lader os om det samme. 

bottom of page