top of page

BØJER

Lovpligtige bøjer fra Maritim Consult

Farvandsafmærkning er måden at dirigere trafik og aktivitet i alle farvande. Det sker ved brug af bøjer, som har samme funktion som skilte på vejene. Hvilke krav lovgivningen har, er vigtige at overveje, for de forskellige bøjer sender forskellige informationer om, hvor det er sikkert at sejle, og hvor det ikke er. Det er derfor en fordel at købe bøjer fra Maritim Consult: Som virksomhed har vi styr på lovgivningen i danske farvande, og derfor er vores bøjer sikre at bruge. Vores produkter er fremstillet i et materiale med minimalt behov for vedligeholdelse og en høj driftsikkerhed. Vi kan tilbyde følgende bøjer til overkommelige priser:

  • Dagmærker: dagmærker er bøjer til orientering om dagen.

  • Lysbøjer: lysbøjer kan anvendes om natten, hvor dagsmærkerne ikke kan ses. Her lyser bøjen op, så du tydeligt kan se grænserne for sejlads.

  • Fortøjningsbøjer: Fordelagtig ved agter fortøjning, hvor skummet modarbejder evt. belastning af båden.

  • Flydebøjer: Vores flydebøjer kan løse diverse opgaver og kan bruges til f.eks. agterfortøjning, opdrift til Y-bomme og meget mere.

 

Lovgivningen i de danske farvande

Hvordan bøjerne skal placeres, er afhængig af geografien. I Danmark, store dele af Europa, Asien og Australien bruger IALA A-systemet. Her skal de grønne bøjer placeres styrbord ved indgående retning, og røde bøjer placeres bagbord. Begge bøjer indikerer sejlgrænserne på hver sin side af skibet. De samme farver anvendes også inden for IALA B-systemet, som bruges i resten af verden. Her er placeringen af farverne omvendt. Inden for begge systemer kan vi hos Maritim Consult tilbyde lovlige bøjer, som kan hjælpe dig med at afmærke en sikker sejltrafik.

 

Bøjer er essentielle i søfartsbranchen

Alle former for aktivitet tager hensyn til bøjernes information. Vi kan derfor tilbyde mere end 20 års erfaring, hvor vi har hjulpet forskellige brancher inden for søfart med levering af sikre produkter. Vi har samarbejdet med myndighederne, trafikhavne, lysbådehavne, fiskeopdræt, bugsering og meget mere. Uanset hvilke behov vores produkter skal dække, kan vores erfaringer inden for de mange brancher inden for søfart være gavnlig for dig. Så hvis du har brug for råd og vejledning, kan du kontakte os, og vi vil hjælpe dig til den korrekte og gode løsning.

bottom of page