top of page

BELYSNING

NAVIGATIONSLYS DER GIVER SIKKERHED

Produkter > Belysning

SL-07 repeater.png

LANTERNER

Vores lanterner lever op til gældende krav til afmærkning og byder på lavt strømforbrug, nem installation og mulighed for kundespecifikke tilpasninger.

Vi kan levere lanterner med lysevne op til 23 sømil.

Navigationslys til pramme - BargeSafe So

NAVIGATIONSLYS TIL PRAMME

Vores navigationslys til pramme lever op til gældende internationale krav, er kompakte og tilpasset alle pramstørrelser.

Lanternerne fås både med primært batteri og i solcelledrevne versioner.

SL15 Repeater.png

SOLCELLELANTERNER

Hos Maritim Consult, kan vi levere adskillige solcelleløsninger, som alle er lette at montere og bruge. Vores solcellelanterner byder på ultraskarpe farver med høj intensitet samt stor batterikapacitet. Vores batterier har stor indladningsvolumen og sammenholdt med størrelsen på vores solcellepaneler, kan du se frem til en solcellelanterne som holder op mod 5+ år.

Overfladebelysning - AL350.JPG

OVERFLADEBELYSNING

Skal du oplyse en badebro, et skilt eller lignende? Så kunne vores overflade- belysning være løsningen.

Vi tilbyder flere forskellige typer, alle med høj holdbarhed og kraftfuldt lys, takket være de avanceret LED-enheder. Flere af løsningerne kan tilbydes i solcelledrevne versioner.

Fyrløsninger

FYRLØSNINGER

Vores fyrløsninger byder på ultraklare og skarpe farver, suveræn rækkevidde, knivskarp sektoropdeling og ikke mindst lave serviceomkostninger. Alt dette er takket være banebrydende teknologisk udvikling af produkternes LED løsninger.

Vi kan levere fra det lille ledefyr, som egner sig bedst til mindre havne eller lystbådehavne og op til komplette Port Entry Light systemer hvor der er høje krav til sektoropdelinger og lysevne.

Brolys - SL-BR copy.jpg

BROLYS

Vores brolys er designet til opgaven og byder på høj driftssikkerhed, ultraskarpe farver og høj intensitet. Lysene kan tilpasses den enkelte opgave og kan integreres med broens styresystem.

Fandt du hvad du søgte? Hvis ikke så tag et kig på vores andre produkter

bottom of page